Крал Фелипе и кралица Летисия споделиха важна новина, свързана с по-голямата

...
Крал Фелипе и кралица Летисия споделиха важна новина, свързана с по-голямата
Коментари Харесай

Дъщерята на кралица Летисия влиза в казарма за 3 години

Крал Фелипе и кралица Летисия споделиха значима вест, обвързвана с по-голямата им щерка принцеса Леонор.

17-годишното момиче ще влезе в казарма и ще премине 3-годишно военно образование. Леонор е наследница на испанския престол и точно поради това би трябвало да премине това наложително образование.

 принцеса леонор кралица летисия Getty

Правителството е одобрило декрет, който регламентира образованието и военната кариера на принцесата на Астурия, заяви говорителката му Исабел Родригес.

В момента тийнейджърката учи в UWC Atlantic College в Уелс. Военното ѝ образование ще стартира през август, след като принцеса Леонор приключи колежа в Уелс, и ще продължи три години, през които тя ще се образова в сухопътните, военноморските и военновъздушните сили.

 принцеса леонор кралица летисия Getty

Принцесата един ден ще стане първата жена главнокомандващ на испанските въоръжени сили.

По-малката сестра на принцесата ще следва нейните стъпки в колежа в Уелс. 15-годишната София ще се реалокира във Англия и ще учи там през септември.

 принцеса леонор кралица летисия Getty

Вижте още фотоси на испанското кралско семейство тук:
 Кралица Летисия, Фелипе Шести и щерка им Леонор на посещаване в най-хубавото астурийско село - Кадаведо  Кралица Летисия, Фелипе Шести и щерка им Леонор на посещаване в най-хубавото астурийско село - Кадаведо  Кралица Летисия, Фелипе Шести и щерка им Леонор на посещаване в най-хубавото астурийско село - Кадаведо  Кралица Летисия, Фелипе Шести и щерка им Леонор на посещаване в най-хубавото астурийско село - Кадаведо
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР